Skrevet: 02.des.2011 21:20 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hæihæi! :)

nå sitter jeg her å ser på tv, å for det meste kjeder meg. Jeg har ikke blogga no de 2 siste dagene fordi jeg rett og slett ikke har orka, så det var ikke broren min denne gangen, eller kankje litt ham å da. Det var en leser som var anonym som lurte på om jeg hadde drukket sprit eller spirte i bursdagen til Marte. Å det er jo no helt for skjelige ting. Men jeg skjønner også litt på hvorfor du lurer. Men, ja. Jeg mente hvertfall brusen sprite. hahah.. Litt komisk egentlig. Men ja, hele skolen var på inspiria idag. Det var jo selvfølgelig utrolig gøy. Tips! Dra dit! Jeg trodde det skulle være kjempe kjedelig, men det var jo egentlig utrolig gøy. Men så er det jo helg igjen da. Har INEGN planer untenatt noe jeg må, eller kan velge, siden jeg har skada fingeren.. Det er cup imorra med håndball laget. Gleder meg kjempe masse til det, siden det er lenge siden jeg har spilt kamp og trent. Nu stikker jeg, sjalabajs!


Dårlig kvalitet på pc'en..

Hvis dere lurer, så kommer det dårlige bilder i hvert innlegg framover fordi jeg ikke finner den ledningen som må plugges inn i pc'en og kameraet for at jeg skal få inn bilder på pc'en :(( !

- Hva synes du om bildet `?

- Hva synes du om dagen din idag `?

 >drillllllllllllllllllllllllllllllllllestad..

Noen som har forslag på hva jeg kan bruke som sånbn underskrivelse greie !., hahahah :)0 kommentarer på "HELG + Lenge siden jeg har blogga -.-"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits