Skrevet: 29.nov.2011 16:16 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Halla folk! 

Idag op skolen idag har vi hatt sånnt sykt teit gruppe arbeid med islam, som jeg kaller ismal. For liksom, jeg klarer ikke helt å si Islam, så blir det lettere å si Ismal, ikke sant Julie Leonora? hahah. Jeg klarte ikke å konse, så jeg bare kødda hele tiden.. Men nå tenkte jeg meg en liten tur til by'n med søte Viktoria T. Så da få jeg nesten stiiiikke. Sjalabayyyyyys!

- Hva synes du om bildet?

>Drillestad
Skrevet: 28.nov.2011 22:02 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hahahahh! Fingeren idag også!

Halla folka mine. Jeg har vert så flink å skade fingeren min igjen, men denne gangen er det langemann og på høyre hånda.. sukk!!!! Var på en måte på trening uansett, eller, jeg bare så på, så gikk jeg å spatt ballen litt rund med venste selv også.. hahah! Egentlig helt sukt kjedelig å se på, men måtte jo da! Som sagt dette blir ett veldi kort innlegg, så jeg avslutter nå! HADE FOLKA SOM ER SÅ SØØØTE!


Se på fingeren.. AUU! Men bare ignorer ansikte!

>MaikenDrillestad:)
Skrevet: 27.nov.2011 16:06 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en bli med i drømmemail-konkurransen til Hotmail! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

Klikk her for mer info!

Jeg har blitt med i en konkuranse, du kan også bli med i denne konkuransen hvis du har blogg. Men Det går ut på att jeg skal skrive drømmemailen min i ett innlegg her på bloggen, så det bestemte jeg meg får å gjøre da. Her kommer den.

Kjære Maiken,

vi som driver med blogger har bestemt oss for att du skal bli nr 1. på topp lista i Norge, og du kan bli sponsa penger, klær, og alt du selv vil. + At det skal snart komme en kjendis her til Norge, å det er Justin Bieber. Vi kan få tak i konreste biletter til deg, å gjøre sånn at dere får en drømme dag sammen. Høres dette flott ut? Vi håper selvfølgelig du vil takke ja til dette!

MHV Blogg.no :)

Kanskje den var litt teit, men jeg kommer liksom ikke på no mer, men jæjæ. JO! Idag er det første advent. Det er jo koselig, men nå må jeg stikke å kle på meg, er enda i pysjen!


hahahah!<3

- Hva synes du om mailen ?

- Hva synes du om bildet ?

> Maikeenjenta!<3

Skrevet: 26.nov.2011 22:37 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Haalla! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en drit kul bursdag fra verdens beste person Marte som dere nok sikkert har skjønt. Vi spiste pizza, selvom jeg bare spiste ett halvt, og liksom 5-6 glass sprite. Jeg har ikke noe å blogge om som kanskje intriserer dere, for jeg vet jo liksom  ikke hva dere vil jeg skal blogge om. Dere gir meg ikke no hint om det, så hvis dere vil, så plis gi meg tips om det, så gjør jeg det! Jeg håper dere har hatt en fin kveld, å det må dere fortsette å ha, så for jeg fortsette å se på film '' hodejegerne'' eller no. Hade søte folk


Jeg er altså på pappa sin pc, så det ble en sånn igjen, hehe! ;)

- Hva synes dere om  bildet ?

- Hva har dere gjort idag ?

>StoreMaiken!
Skrevet: 25.nov.2011 23:00 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo, jeg fikk en litt rar med spennende kommentar istad, om at jeg burde blogge om litt mere ting som intrisserer dere å ikke meg hele tiden, å kanskje lese igjennom innlegget før jeg sender det ut. Siden hun/han klager på at jeg har så mye skrive feil. Det kan jeg bare si med en gang, pc'en min er helt herpa, lyden funker ikke, tastatuset må jeg trykke på så hart at neon gangen får jeg sår på fingeren, og at knappene detter av. Så håper du skjønner nå at det ikke er så lett. Hvis dere lurer er jeg på pappa sin pc nå, så da er det mye enklere å skrive osv! Men siden den personen kom med det forslage då tengte jeg at jeg skulle gjøre noe med det. Så hva intresserer dere? Hva vil dere jeg skal blogge om? Hvame? Hva? Hvor? JO, også skal jeg bare oppkalre med en gang at jeg ikke får lagt inn no videoinnlegg frø jeg får ny pc. Så det er det ikke no vits å mase om. Hvis jeg ikke får hjelp av noen da eller noe. Jeg får jo selvfølgelig ikke lagt inn no spess bilde av meg, siden ja, som sakt jeg er på pappa sin pc, å han har ikke no bilder av meg eller no sånt! Jeg har vel sagt det jeg ønsker å si, så ha en god kveld kjære lesere! Jo det var en ting til, jeg får liksom ikke lagt ut en konkuranse, siden hvis jeg ikke kjenner dere som vil være med, så liksom. Jeg kan ikke be om adressa deres på nettet, det blir het feil osv! Så hvis det er noen av dere som kan komme med ett forslag om ossen jeg kan gjøre det, så blir jeg veldig happy! Men nuuuu må jeg stikke. Sjalabajs !<3


Liksom noe jeg lagde for lenge siden!<3<3 Men digger den da :)

- Hva synes du om bildet ?

- Hva synes du om ja, INNLEGGET ?

>Lillejenta ! (store, hvis jeg heller skal si det) :)))

Skrevet: 25.nov.2011 17:34 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Dere skjønner sikkert hva det er som har skjedd siden jeg ikke har blogga de siste dagene IGJEN. For dere som ikke vet det er det broren min som har hatt den igjen.. Nok om det. Det jeg har sjort idag er SKOLE,SKOLE OG ENDA MERE SKOLE.. Jaa.  Ikke nor spennende. Jeg lurer på om jeg skal stikke ut en liten tur på Reier. Men det ser ikke ut til at noen joiner meg. Men først skal jeg spise da, så jeg vet jo ikke om jeg rekker. Nå har jeg kjeda dere utrolig masse kan jeg vadde på. Så da stikker jeg hellerå sover litt før jeg drar ut! hadepåbade søtesøte lesere!


Tommel opp for endelig mobil igjen btw !

- Hva synes du om dagen din idag ?

- Hva snes du om bildet ?

>Drillestad!<3

 
Skrevet: 21.nov.2011 18:40 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Akkurat nå så holder jeg på å sovne, siden jeg har på meg verdens beste plagg onepiecen min, og jeg ligger under dyna å ser på tv, og skyper med beste Viktoria B. Jeg sitter å knasker på sånn repsils eller hvordan det skrives.. Jeg  dææver snart, for jeg er så svimmel, å det hjelper ikke å ta pinex heller. Jeg tror kankje jeg skal gå i dusjen hvis jeg orker da. Det blir ikke så veldig lange innlegg farover, for jeg har mye lekser nå, og jeg er syk osv. Så dere skjønner sikkert da att jeg ikke har så mye tid til det. Men nå orker jeg ikke å blogge mer. hadebraa!

 

- Synes om bildet ?

- Hva har du gjørt idag ?

>DRILLESTAD
Skrevet: 21.nov.2011 11:42 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Jaah.. 

Jeg har ikke blogga nå på lenge igjen siden broren min tar pc'en min hele tiden, å gidder ikke å gi den til meg når jeg vil ha den. Å det er ikke nå vist å krangle med han om det! Eeem, jeg orker ikke å blogge så mye idag, siden jeg er syk å har feber. Jeg hadde feber igår også, men da var det mye værre, klarte ikke å stå i 5 sek en gang. Altså igår hadde jeg 39,7 i sånn tempen greie, men nå har jeg 38,3 i tempen. Men nå orker jeg ikke ¨å blogge no mer. det kommer sikkert ett innlegg etter vert! hadeee!

- Synes om bildet ?

- Er du syk ?

>DRILLESTAD!<3
Skrevet: 17.nov.2011 14:13 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


mhm..!

Jeg har ikke blogga på lenge, siden broren min har hatt pc'en og ikke giddi å gomme tilbake med den. Menmen. Jeg få blogge nå da. Jo, det som har skjedd er att igår så var jeg på håndball trening. Så er jo så veldig flink til å ta i mot baller da. (ironi for dere som ikke skjønte det). Jo, så fikk jeg den ene ballen rett på lillefingeren, så ja.. Jeg dro til legavakta idag, så tok de rønken å alt det der. Når jeg er ferdig med det, så kommer de folka ut å sier at de tror det er ett brudd u fingeren. Så da sender de folka meg og mamma til fredriktad. For at de skal få skjekka det og gipsa det osv. Men når vi kommer bort så sier dem at det der er helt klart ikke ett brudd. Da ble jeg veldig letta, men også veldig sint. For liksom vi dro dir for jeves! Jeg fikk bare 2 strips greier, som skal gjøre at ja, no greier.. Men nå er jeg sykt sliten, så orker ikke blogge mer nå! hadeeeebja! Men da blir det ikke håndball trening på 3 uker daeh, hvis jeg ikke er syper forsiktig da!


ILLE vondt!!!

- Hva synes du om det som har skjedd ?

- Hva har du gjort idag ?

>DRILLESTAD
Skrevet: 12.nov.2011 15:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Kommer til å savne dere i den dag, ja!

jeg må dra om ca et kvarter. Jeg synes jo selvfølgelig det er veldig synn, at jeg ikke får blogga ikveld eller imorra tilig. Men jeg kan blogge litt om det nå, eller der jeg får tid til da. Det som først skjer, er at jeg blir henta om et kvarter ca av farmor, da tror jeg vi drar hjem til hun i Sarpborg først å spiser. Så kanskje vi drar på kino eller noe sånt etterpå. Etter vi har gjort det så drar vi hjem å koser oss litt kan jeg tenke meg. Og kanskje sånn ca rundt 24:00 Tiden legger vi oss. Når jeg våkner så må jeg være veldig kjapp, for jeg må på kamp, men nå må jeg gå, får nå har farmor kommet! hadebra alle søte små/stoe! hahahahahhahaha!

REKKER IKKE BILDET! :'(

- Hva synes du om dagen som skal skje ?

>DRILLESTAD<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Skrevet: 12.nov.2011 13:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Drar snaaart!

Idag så skal jeg til farmor og Viggo. Jeg skal natte der, siden det var ingen som kunne kjøre mej på kampen i morra. Så da ringte vi farmor, å spørte om jeg kunne sove der. Det kunne jeg, så det blir koselig. Men det som er litt dumt, er at jeg ikke får blogga noe ikveld, eller i morra tilig. Men jaja. Farmor sa at vi kanskje kunne dra på kino eller noe sånt når jeg kommer til hun sånn ca rundt 16:00 tiden. Men imorra så skal jeg spille kamp, jeg husker ikke hvor eller nå. Dette ble ett veldig kort innlegg da, siden jeg må dusje osv, til hun kommer. hadeaa! (ble ikke no bilde, for jeg har ikke no bildet)!

- Synes om at jeg ikke har bildet ?

- Synes om at jeg ikke kan blogge ?

> DRILLESTAD!!

 
Skrevet: 12.nov.2011 01:09 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Endelig!

Jeg hår fårr nytt design somer dere sikkert ser. Det er det søte Siri som har fiksa for meg, for jeg har ikke peiling hvordan man gjør det. Jeg er kjempe førnøyd med det. ja, var ikke så veldig mye jeg skulle blogge om nå. Kan jo kanslje informere dere om hva som skal skjer resten av kvelden. Det er vell at vi snart skal få besøk av Bjørnar eller hva han het, Så skal vi prate litt, så skal vi se litt på tv eller høre på musikk. Så skal sikkert jeg legge mej. Det var ikke så spennende menjaja! Har faktisk ikke noe mer å skrive om nå. Eeeeh jo, det var bare det at det som dere ser på innlegga under er det sånne rare bilder, der er fordi jeg hat litt for store bilder, men det skal jeg få gjort noe med. Akkurat nå, så er jeg litt sånn derre trøtt, så jeg tror jeg går å busselaller litt! Nættæ!


¨Her koser vi oss på lille julaften!<3

- Bildet ?

- Hva synes du om designet ?

> DRILLESTAD
Skrevet: 11.nov.2011 20:26 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hør nå!

Ja, nå måte jeg ta på plaster på fingeren, jaaa. Hvis dere ikke vil det, så ikke skriv fort på pc'en... Jeg skrev fort, så fikk jeg plitselig vondt i fingeren. Så begynte det å dryppe blod på pc tatsaturet, da degynte jeg å lure! Men jada.. Hadde selvfølgelig fått kutt i fingeren av tastaturet.. Da vet vi det å..! jeg var jo i by'n istad, ikke så veldig gøy egentlig, fordi jeg og Bjabo skulle møte Serine og Anita. Dem var ikke der når vi kom. Dem ringte ikke en gang å sa ifra att d em dro hjem. Så skulle vi møte Sander og Johannes tror jeg, men dem stakk selvfølgelig akkurat nåt vi kom, KJIPIIIIINGER! men heldigvis så møtte vi Oda, Thea, Synne og Marte, men dem stakk med en gang. Etter dem stakk så tror jeg vi stakk ca en time etter dem. Men nå orker jeg ikke blogge, for det er fredags kveld, da skal jeg kose mej med familien, så jej stiiiikker!


Helt sykt lenge siden<3

- Bildet ?

- Joine by'n med mej ?

> DRILLESTAD
Skrevet: 11.nov.2011 00:34 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Sovner snaaart !

Nå er jeg kjempe trøtt, så jeg stikker snart å pusser tenner å går i seng! Dette har vert en så bra dag, håper det kommer en sånn dag igjen. Jeg har planer for imorra, så det skal være klart, såeeee.. ja.. eeeeh.. mhm.. hhh. ååh.. men.. nei.. jo.. atter.. nei.. ooj.. OBS.. ook.. Nei, nå skal jeg skrive ett innlegg, ikke bare tulle. Jo, jeg kan jo si at jeg går å legger mej nå, å jeg er veldig glad nå, vet ikke hvorfor. Jeg har store forventninger til imorra, så det gleder jeg meg til. Dere skjønner sikkert att jeg er støtt nå, klarer ikke å skrive ett innlegg en gang. Men nå må jeg faktisk stikke. hhehehehe! Hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!


Natta da! sovner nå!

- Bildet ?

- Idag så skal du ?

> DRILLESTAD
Skrevet: 10.nov.2011 18:02 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Digger det!

Nå sitter jeg forran tv'en med litt pizza, pizza'en er enda varm, så jeg får ikke stappa den i munnen enda. Jeg tenke meg ut å jogge litt, siden jeg ikke har så mye å gjøre. Men vet ikke helt om jeg gidder, for jeg er jo helt sjukt sliten, å det vet dere som leste det forje innlegge mitt. Jeg har ikke så mye å blogge om nå. Så hvis jeg kan få litt hjelp med det daeh! For hverdagen min er så kjedelig, at det ikke er noen som kommer til å lese innlegga mine, hvis jeg skriver alt for mye om bare det. Men kan jo fortelle litt da. Det starta vell med at jeg stakk på skolen, å vi hadde gym idag. Å det er sånn greie vi har vert år som er kanonball turnering. 7A pleier å vinne nesten hvert år. Men nå tapte vi mot 7B. Jeg pleier å bli drit sur når jeg taper, for jeg er så dårlig taper att man ikke kan tro det. Men jeg ble ikke sur i det hele tatt, sioden dem fortjente det, å dem var kjempe flinke. Men vi mangla en spiller da, han er jo den beste på gruppa. Det var jo litt dumt att han ikke var der da. menmen! Det var Krister BTW! Men jæææ. Er veldig fornøyd med dagen idag. Har hatt det kjempe koselig idag med klasse kameratene mine, og familien min osv! Men nå skal jeg se litt mer på tv, så nå på jeg rett å slett sitkke. Hade da beste lesere!


OMG! Det er så sykt lenge siden. Campingen vettø<3

- Synes om bildet ?

- Hva har du gjort idag ?

> DRILLESTAD
Skrevet: 09.nov.2011 14:50 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


jaja :(¨

Mamma å jeg har funnet ut av at jeg magler noe B12 i hene kroppen, når man ikke har det i kroppen blir man fort  veldig sliten, å orker ingen ting. Jeg har også skade/r i kneet mit, har ingen anelse hvorfor. Så jeg er hjemme fra skolen idag. Det er så kjedelig, åååå, dææver! Jo, også kan jeg jo skrive noen ting om mej selv. Å jeg kan også ha en spørsmåls runde, bare en sånn liten en. Men er kommer det litt!

1. Jeg er helt sykr skvetten.

2. Har 5 bestevenner.

3. Jeg er en dyre elsker.

4. Jeg er kjempe glad i å male.

5. Mamma og pappa er skilt.

6. Har en ekte bror, og 4 ste søsken + en lillebror (hunde min)

7. Er ikke så veldig flink til å holde taler.

8. Jeg går på håndball å jeg liker det.

9. Jeg klarer ikke å gå ned i spagaten, men jeg øver.

10. Er ikke flink til å blogge.

11. Bursdag 23. August.

12. Er 1.69 - 1.70 høy.

Det var noen ting om mej. Håper det var nyttig. Men nå må jeg stikke. Hadebjaa!


Fra skole veien igår!

- Synes om bildet ?

- Hva skal du spørre om ?

> DRILLESTAD

 
Skrevet: 08.nov.2011 16:25 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Foooort!

Hejhej, nå har jeg lagd mej ny blogg. siden, den andre jeg hadde var litt rar og jeg blogga aldri på den. Men dette må bli ett veldig raskt innlegg, siden jeg skal på håndball treing om 5 min, å jeg har ikke skifta eller noe ting, så jeg må nesten gå nå. Legger ut et nytt innlegg etter håndball treinga. Snakkes a folk.


Meeej - Maiken !

- Synes om bildet ?

- Synes om den nye bloggen ?

> DRILLESTAD!

 
Skrevet: 08.nov.2011 15:44 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Dette er den første posten på min nye blogg ;)


hits