Skrevet: 08.des.2011 20:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


ENDELIG kom snøen, eller den kom igår da, eller var det på tirsdag? Men ihvartfall, jeg blogger litt idag, siden folk maser. Men jeg kommer nok ikke til å blogge hver dag, fordi mamma har tatt fra meg pc'en fordi jeg ikke er så flink til å rydde rommet mitt.. heheheh.. jeg kan blogge nå siden jeg er hos pappa. Eller, jeg kan blogge hele helga faktisk, for jeg skal være hos pappa. Men jeg har ikke no bildet, det vet dere jo.. Så plis ikke mas om det hvis dere hadde tenkt til det.. Men vi snakkes vell imorra


Bildet fra syden.. Sykt lenge siden..

- Synes om bildet ?

- Synes om ja, vet ikke jeg!?

>DrillerN JR!<3

 

 
Skrevet: 04.des.2011 18:14 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Nå skal jeg ta en LITEN blogg pause, den kommer ikke til å være lang, men jeg orker ikke å blogge så mye om dagen. Vet ikke hvorfor, men håper jeg ikke mister flere lesere. Snakkes om noen dager!


SORRY!!!!

- Hva synes du om pausen min ?

> Hadebra!

 
Skrevet: 02.des.2011 21:20 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hæihæi! :)

nå sitter jeg her å ser på tv, å for det meste kjeder meg. Jeg har ikke blogga no de 2 siste dagene fordi jeg rett og slett ikke har orka, så det var ikke broren min denne gangen, eller kankje litt ham å da. Det var en leser som var anonym som lurte på om jeg hadde drukket sprit eller spirte i bursdagen til Marte. Å det er jo no helt for skjelige ting. Men jeg skjønner også litt på hvorfor du lurer. Men, ja. Jeg mente hvertfall brusen sprite. hahah.. Litt komisk egentlig. Men ja, hele skolen var på inspiria idag. Det var jo selvfølgelig utrolig gøy. Tips! Dra dit! Jeg trodde det skulle være kjempe kjedelig, men det var jo egentlig utrolig gøy. Men så er det jo helg igjen da. Har INEGN planer untenatt noe jeg må, eller kan velge, siden jeg har skada fingeren.. Det er cup imorra med håndball laget. Gleder meg kjempe masse til det, siden det er lenge siden jeg har spilt kamp og trent. Nu stikker jeg, sjalabajs!


Dårlig kvalitet på pc'en..

Hvis dere lurer, så kommer det dårlige bilder i hvert innlegg framover fordi jeg ikke finner den ledningen som må plugges inn i pc'en og kameraet for at jeg skal få inn bilder på pc'en :(( !

- Hva synes du om bildet `?

- Hva synes du om dagen din idag `?

 >drillllllllllllllllllllllllllllllllllestad..

Noen som har forslag på hva jeg kan bruke som sånbn underskrivelse greie !., hahahah :)


hits